Transilvanian Brunch 2009

Transilvanian Brunch a apãrut la începutul anului 2008 ca o inițiativa a asociatiei GAL Microregiunea Hârtibaciu de cunoaștere reciprocã și colaborare în Valea Hârtibaciului dar și ca un exercițiu de promovare a produselor locale (în special producatori ai BioCoop Sibiu). Totodatã a fost și un bun motiv de întãlnire multiculturalã – în “afarã orelor de program” – a celor care activeazã în turism, culturã, dezvoltare ruralã și socialã, agriculturã ecologicã, renovare și restaurare, branșe care într-un fel sau altul se completeazã și regasesc în multe inițiative și proiecte actuale. Brunch-urile sunt organizate de regula în ultima sâmbãta a fiecarei luni intr-o locație deosebitã și se bucurã și pe lânga oferta culinarã și câte o tematicã, de ex. plimbare cu drezina pe șinele mocaniței, drumeție pe un traseu cultural, muzicã deosebitã, etc. Participarea în 2009 costã 25 lei/persoana plus bãuturi, iar brunch-ul dureazã de la ora 11:00 pânã la ora 15:00.
Anul acesta au fost invitate sa participe și douã locații din afarã zonei Valea Hârtibaciului, respectiv din regiunea Târnava Mare și avem semnale foarte pozitive ca vor fi organizate alte douã brunch-uri asemanatoare în Banat și Bucovina. Mai jos lista cu datele și locațiile pentru vara 2009:

25.4. BIERTAN (Birthälm), www.biertan.net
30.5. NUCET (Johannisberg), www.bio-haus.ro
27.6. SASCHIZ (Keisd), www.discovertarnavamare.org
25.7. METIȘ (Martinsdorf) + Canionul din Mihãileni
29.8. HOSMAN (Holzmengen), www.hosman-durabil.org
26.9. SURPRISE LOCATION

Ersten Kommentar schreiben

Antworten

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.